Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 24.3. - Kek: Spora reakcija će nas koštati

24.03.2014.

12:34

Autor: Robert Ferlin / Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nezainteresirana ''Rijeka'' u prvom poluvremenu u subotnjoj utakmici u Koprivnici pokazala je da bi ih svaka spora reakcija u srijedu, u Puli protiv ''Istre'', mogla skupo koštati, misli trener Matjaž Kek.

Rijeka je u Koprivnici ostvarila rutinsku pobjedu iako su slabo i nezainteresirano igrali u prvom poluvremenu. Matjaž Kek dodaje da su neki igrali kao da ih je sunce udarilo u glavu, ali su se stvari promijenile nakon razgovora u svlačionici za poluvremena. Više negativnih poruka i pouka nosi s te utakmice, nego ta tri osvojena boda.

U tijeku su pripreme za uzvrat polufinala Kupa u Puli, protiv Istre, u srijedu. Kek vjeruje da ih čeka teška utakmica u koju moraju ući s puno samopouzdanja, hrabrosti, odlučnosti i agresivnosti. Svaka spora reakcija mogla bi ih skupo koštati.

Emisiju Pod stijenama Kantride koju uređuju i vode Korado Vujnović i Robert Ferlin slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.