Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 27.1.: Bijeli završili pripreme u Španjolskoj

27.01.2014.

10:51

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Veseli me povratak Zlomislića i Leškovića. Ozljeda Tomečaka jedina je crna mrlja, to me jako ljuti i zabrinjava, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke završili su španjolski dio priprema za nastavak prvenstva. Odigrali su stri pripremna ogleda, u posljednjem su jučer poraženi od Dinama iz Kijeva s 4:1. Desetodnevni boravak u Benahavisu rezimirao je trener bijele momčadi Matjaž Kek, zadovoljan povratkom Zlomislića i Leškovića, a nezadovoljan dugotrajnim izbivanjem Tomečaka zbog ozljede te događanjima oko produženja ugovora riječkog nogometnog bisera Ivana Močinića.

O vijesti koja je rastužila sve ljubitelje nogometa na Kvarneru, preranom odlasku legnede riječkog nogometa Milana Minte Ružića, ali i prijelaznom roku, u današnjoj emisiji govorio je i sportski direktor Srećko Juričić te je potvrdio kako je jedan od kandidata za popunu mjesta lijevog braniča i član bečke Austrije Marin Leovac.

Emisiju Pod stijenama Kantride koju uređuje i vodi Korado Vujnović slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.