Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 31.3. - Kek: Imamo rješenje za napadača

31.03.2014.

10:38

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon treće pobjede na ''Istrom'' trener ''Rijeke'' Matjaž Kek zadovoljan je igrom tima, ali ne i svojim odlukama o izmjenama, a još teže odluke ga očekuju uoči Jadranskog derbija.

Uz kartone i povrede neprestano moraš tražiti zamjene, a iako smo jučer na terenu u Puli bili dominantni, pred kraj utakmice ipak to nije bila zadovoljavajuća razina, misli Kek.

Ne želim da igrači zbog gluposti i dječjih bedastoća imaju problema, jer onda problem ima i cijeli tim, govori trener reagirajući na karton što ga je Kramarić dobio zbog skidanja majice. Sada su Riječani, uoči susreta s Hajdukom ostali bez još jednog napadača, a Kek mora odlučiti hoće li zaigrati Ajayi koji se pokazao dobrim u Koprivnici ili Sharbini koji mora dati ono što može. Zbog te odluke, ali i zbog provjere igrača koji se vraćaju nakon oporavka od ozljeda, bit će ovo intenzivan radni tjedan na Kantridi. 

Emisiju Pod stijenama Kantride koju uređuju i vode Korado Vujnović i Robert Ferlin slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.