Hrvatski radio

Radio Rijeka

Poziv za EURO: Zamećanka Ćamila Mičijević u hrvatskoj reprezentaciji

17.11.2014.

13:16

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Izuzetno sam sretna što mi je izbornik Vladimir Canjuga ukazao povjerenje, kaže hrvatska reprezentativka i rukometašica Zameta Ćamila Mičijević.

Ćamila Mičijević prošla je sve mlađe kategorije u hrvatskoj reprezentaciji, a sada će prvi put biti u seniorskom kadru na jednom velikom natjecanju. Lijeva vanjska igračica Zameta našla se na konačnom popisu izbornika Vladimira Canjuge za predstojeće Europsko prvenstvo, koje će se od 7. do 21. prosinca održati u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Izbornik je objavio popis igračica danas poslijepodne, skrativši ga na 18 imena, a Ćamila Mičijević jedina je predstavnica Zameta. Hrvatske rukometašice igrat će u skupini u Varaždinu, zajedno s Njemačkom, Nizozemskom i Švedskom. 

O sjajnom pobjedničkom nizu u Prvoj ligi sa Zametom, nastupima za hrvatsku reprezentaciju i predstojećem Europskom prvenstvu u programu Radio Rijeke govori rukometašica Zameta Ćamila Mičijević.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.