Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pregovori u trokutu Rijeka - Tomasov - Munchen 1860

28.01.2014.

17:56

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nisam s Marinom razgovarao o Rijeci. Činjenica je da se želi nametnuti izborniku za odlazak u Brazil, a Rijeka je stabilan klub i sigurno da bi se lakše nametnuo Kovaču igrajući u takvoj sredini, rekao je Sinovčić.

I dok je cijela riječka nogometna javnost zaokupljena potragom za lijevim braničem, daleko od očiju te iste javnosti ostvareni su kontakti između nekadašnjeg igrača Zadra i Hajduka, a danas člana Munchena 1860 Marina Tomasova i riječkog prvoligaša. Mogući dolazak 26-godišnjeg krilnog napadača na Kantridu Reno Sinovčić, osoba koja se brine o Toamasovljevoj karijeri nije želio opširno komentirati.

Nisam s Marinom razgovarao o Rijeci. Činjenica je da je on u Njemačkoj nezadovoljan i da želi promijeniti sredinu kako bi igrao. Činjenica je i da se želi nametnuti izborniku za odlazak u Brazil. Rijeka je stabilan klub, dobro igraju i sigurno da bi se lakše nametnuo Kovaču igrajući u takvoj sredini, rekao je Sinovčić.

Jednako kao i Sinovčić, niti na Kantridi ne žele komentirati mogući Tomasov transfer.  No prema neslužbenim informacijama pregovori u trokutu Rijeka - Tomasov - Munchen 1860 traju već neko vrijeme i ušli su u samu završnicu. Ishod bi se mogao znati za koji dan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.