Hrvatski radio

Radio Rijeka

Radni odmor u Dubaiju

01.01.2014.

15:45

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na novogodišnjoj gala večeri birali smo najbolje i sve se nekako poklopilo pa su sve nagrade završile na Kantridi, uz smijeh je komentirao dobro raspoloženi Mišković.

Mi u klubu smo kao prava obitelj, ili kako mi u Rijeci kažemo „Zajedno smo Rijeka“, uspjeli puno napraviti ove sezone, rekao je vidno zadovoljni Matjaž Kek na završetku konferencije za novinare poslije slavlja u Maksimiru nad Lokomotivom. Na izlasku iz press centra čekao  ga je predsjednik kluba Damir Mišković. Prijateljski zagrljaj, koji nije odavao hijerarhijski odnos, bio je samo potvrda Kekovih riječi. A u skladu s ozračjem koje vlada na Kantridi, okupila se "obitelj" za novogodišnje blagdane u Dubaiju. Na radnom odmoru.

Da, nismo samo odmarali. Na novogodišnjoj gala večeri birali smo najboljeg predsjednika, dopredsjednika, članicu nadzornog odbora, sportskog direktora, trenera, doktroricu u protekloj godini. I sve se nekako poklopilo pa su sve nagrade završile na Kantridi, uz smijeh je iz Dubaija komentirao dobro raspoloženi Mišković.

No poznavajući Miškovićev i Kekov radoholičarski karakter, a niti dopredsjedniku Šćulcu cjelodnevni rad nije stran, teško je povjerovati da je sve završilo samo na dobroj zabavi i da se nije ozbiljno i naširoko raspravljalo o slijedećoj godini i sezoni.

Naravno da jesmo, i o mnogim konkretnim stvarima. Ali pustimo sada to, o tome ćemo kada dođe vrijeme. A sada je vrijeme blagdana i zato svima želim sve najbolje u Novoj godini, a posebno navijačima Rijeke. Želim im veselja i radosti u Novoj, barem koliko i u ovoj prošloj, završio je Mišković.

Ma s Damirom je uvijek tako. Bio odmor ili ne stalno se radi, uz osmijeh je prokomentirao sportski direktor Bijelih Srećko Juričić koji se niti u Dubaiju ne odvaja od svojih mobitela.

Bliži se službeni početak prijelaznog roka i ima puno poziva. Za sada je riječ o upitima za neke naše igrače. Zovu i interesiraju se za Benka, Močinića, Datkovića, Brezovca i Marića. No konkretnih ponuda za sada nema. Što se dolazaka tiče, uz potragu za vrataraom, aktualan je kao što se zna samo El Monir. Ne bude li iznenadnih obrata, očekujemo ga na Kantridi 3. ili 4. siječnja, rekao je Juričić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.