Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ruben Lima na korak od potpisa za Bijele?

31.08.2014.

19:33

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema neslužbenim informacijama, Portugalca od potpisa za Bijele dijeli još uspješan prolazak na sutrašnjem liječničkom pregledu.

Popunjavanje kadrovske križaljke za novu sezonu na Kantridi privode kraju. Dan prije isteka prijelaznog roka ostala su još dva nedovršena posla. Prema neslužbenim informacijama, kraju su privedeni razgovori s 24-godišnjim Ruben Limom. Ne dođe li do naglog obrata, Portugalca od potpisa za Bijele dijeli još uspješan prolazak na sutrašnjem liječničkom pregledu. Lima je po završetku prošle sezone u Maksimiru dobio odriješene ruke za pronalazak novoga kluba, a posljednje je vrijeme bio član Dinamove B momčadi. Iako nogometnoj javnosti poznatiji kao lijevi branič, na Kantridu dolazi i kao rješenje za poziciju u sredini terena na kojoj je igrao u Hajduku.

Još jučer pred sam kraj privedeni pregovori s 23-godišnjim Crnogorcem Markom Vešovićem, desnim braničem i članom talijanskog Torina, još uvije nisu zaključeni. Prema posljednjim informacijama, Vešović bi na Kantridu trebao doći sutra. Kako god, vremena još nema puno i sve će biti poznato najkasnije do isteka sutrašnjeg dana. K tome, ne treba isključiti mogućnost da se u posljednjim satima prijelaznog roka otvori neka prilika, na koju će podno stijena spremno reagirati. Posebno bude li riječ o napadaču.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.