Hrvatski radio

Radio Rijeka

Standard ostao bez trenera: Luzon neće vidjeti Kantridu

20.10.2014.

15:05

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Luzon tako neće vidjeti Kantridu i voditi Standard protiv Rijeke, koju je uz dosta sreće i puno muke svladao s 2:0 na otvaranju skupine „G“ Europske lige.

Dogodilo se danas ono čemu su se već duže vrijeme nadali navijači StandardaGuy Luzon više nije trener belgijske momčadi, koja je u prvih 12 prvenstvenih utakmica skupila tek 11 bodova. Neuvjerljiva igra i manjak kreativnosti samo su neke od stvari koje „kibici“ Les Rouchesa već duže zamjeraju izraelskom treneru.

Kulminiralo je na jučerašnjoj utakmici na Stade Maurice Dufrasneu, gdje je puni plijen odnio Zulte Waregem. Susret je prekinut na više od 10 minuta, nakon što su ljuti navijači ispaljivali rakete prema travnjaku, a slično nemilim scenama u Dugopolju, poletjele su u završnici utakmice i stolice. Zbog toga je sudac u dodanom vremenu kod rezultata 2:1 za goste prekinuo susret, pa će se „trobod“ Zultea morati potvrditi za „zelenim stolom“.

Guy Luzon nije imao izbora, izraelski trener podnio je ostavku, a privremeno će na klupu sjesti njegov dosadašnji pomoćnik Ivan Vukomanović. Luzon tako neće vidjeti Kantridu i voditi Standard protiv Rijeke, koju je uz dosta sreće i puno muke svladao s 2:0 na otvaranju skupine „G“ Europske lige. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.