Hrvatski radio

Radio Rijeka

UEFA o Kramariću: zvijezda 2014.

26.12.2014.

14:18

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Samo za Cristiana Ronalda iz Real Madrida moglo bi se reći da je brojem golova bolji od napadača Rijeke, piše u članku objavljenom na UEFA-inim službenim stranicama posvećenom Andreju Kramariću.

Za uslugama Andreja Kramarića bit će velik interes čim počne prijelazni rok, piše UEFA zbrajajući sve njegove uspjehe u protekloj godini, ali i okolnosti pod kojima je iz Dinama 2013. prešao u redove Rijeke. Uz to što je najbolji strijelac Prve hrvatske nogometne lige (21 pogodak u ovoj sezoni), zabijao je za Rijeku u Europa ligi te za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Izbornik Niko Kovač pozvao ga je u reprezentaciju, dajući mu tako i međunarodno priznanje. Već u prvoj utakmici, prijateljskoj protiv Cipra, Kramarić je zabio dva gola. "Moglo se vidjeti da je pravi stijelac", rekao je tada Kovač i usporedio Kramarića s Davorom Šukerom, prenosi UEFA.

Posebno se Andrej Kramarić istaknuo hat-trickom protiv Feyenoorda u Europa ligi, kada je Rijeka pobijedila s 3:1. I u sljedećoj godini od mladog i perspektivnog Kramarića puno se očekuje. Sada ga se u Europi promatra kao jednog od najvažnijih igrača u predstojećem prijelaznom roku, piše na UEFA-inim stranicama.

Na ovome linku možete pročitati cijeli članak o Andreju Kramariću.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.