Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zlatko Petričević: Pomorac se neće boriti za opstanak!

08.09.2014.

14:34

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mislim da je prerano govoriti o borbi za opstanak nakon samo četiri kola. Međutim, moram povući neke veze iz Južne Amerike i dovesti nekoliko pojačanja. Što se trenerskog posla tiče, neću sjesti na klupu Pomorca, rekao je Zlatko Petričević.

Nogometašima Pomorca ne cvjetaju ruže. Nakon četiri odigrana kola Kostrenjani su na začelju Druge HNL, bez osvojenog boda, s nulom također na kontu bodova. „Sol na ranu“ Pomorcu je jučer dodala Gorica, koja je s lakih 3:0 došla do punog plijena u Žuknici.

Kostrenjani nemaju ni trenera, budući da je Marijan Bloudek napustio klupu nakon trećeg kola, a ekipu je protiv Gorice vodio pomoćnik Vito Butorac. Nakon još jednog razočaravajućeg rezultata i loše predstave, promjene u klubu najavio je predsjednik Pomorca Zlatko Petričević.

Bivši vlasnik meksičkog Queretara preuzeo je vodstvo Pomorca ovog ljeta i kako kaže, želi stvoriti respektabilan drugoligaški klub s ambicijama ulaska i u viši rang za nekoliko sezona.

O promjenama koje slijede, igračkim pojačanjima te trenerskim rješenjima u programu Radio Rijeke govori predsjednik Pomorca Zlatko Petričević:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.