Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Chicago" na Bazenima Kantrida

30.05.2014.

09:45

Autor: Tajana Petrović Čemeljić / Neva Funčić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječke sinkro-plivačice, osim izvrsnih sportskih rezultata, već nekoliko godina uspješno izvode mjuzikle – nakon „Bala na vodi“, „ Kako je Grinch ukrao Božić“ i lanjske izvedbe „Chicaga“, pripremile su novu verziju slavnog mjuzikla. U petak saznajemo kako izgleda izvedba „Chicaga“ na Bazenima Kantrida. Posljednja je vijest da su ulaznice rasprodane!

Plesno-glazbeno-vizualni spektakl u izvedbi sinkro-plivačica kluba Primorje Aqua Maris ujedno je i humanitarna akcija u suradnji s Jadran galenskim laboratorijem. Prošlo je 15 godina od lansiranja prvog proizvoda iz linije Aqua Maris, a upravo je ovih dana iz pogona JGL-a izašao stomilijuntni primjerak vodećega svjetskog brenda među fiziološkim otopinama i otopinama na bazi mora.

Sav prihod od prodaje ulaznica, 50 tisuća kuna, uvećan za donaciju Jadran galenskog laboratorija, namijenjen je Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka. 

Početak je u 20:30 sati. Plivačice mjuzikl izvode uz glazbenu pratnju Maraton benda, Dine AntolićaAne Horvat i Marine Mrazovac. Spremna su i mnoga druga iznenađenja, a doznajemo da uskoro pripremaju i izvedbu Briljantina

Više o Chicagu poslušajte u razgovoru s trenericom Marijom Đudarić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.