Hrvatski radio

Radio Rijeka

Crni tjedan na cestama PGŽ

29.11.2014.

16:06

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U KBC-u Rijeka jučer je preminula 31-godišnjakinja koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći 26. studenog na raskrižju županijskih cesta sv. Kuzam – Škrljevo, priopćila je policija.

Pješakinja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu na znak zelenog svijetla kada ju je oborilo osobno vozilo kojim je upravljao 37-godišnjak. Zbog zadobivenih ozljeda pješakinja je prevezena u bolnicu, gdje je nažalost i preminula.

Podsjećamo, jedna je osoba poginula i u prometnoj nesreći što se na Viškovu dogodila u četvrtak 27. studenog

Policija javlja o još jednoj prometnoj nesreći. Dogodila se sinoć oko 19:30 sati u blizini mjesta Hrasta na otoku Cresu. Teško su ozlijeđene dvije, a lakše tri osobe. Osobnim vozilom marke fiat upravljala je 25-godišnja vozačica krećući se iz Cresa prema Osoru. Prilikom pretjecanja skupa vozila koje se kretalo u istom smjeru vozačica je izgubila kontrolu nad vozilom koje je udarilo u kameni suhozid.

Radi  pružanja liječničke pomoći tri su putnice prevezene helikopterom u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da su dvije teško, a jedna lakše ozlijeđena. Lakše je ozlijeđena i vozačica te još jedna putnica iz vozila. Promet je tom dionicom bio u prekidu do 22:55 sati, a nakon toga je tekao naizmjenično jednim prometnim trakom. Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.