Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dežurne ordinacije Doma zdravlja PGŽ na novim lokacijama, od subote

19.03.2020.

19:05

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, u okviru mjera sprečavanja širenja koronavirusa, od subote 21. ožujka premješta dežurnu pedijatrijsku ordinaciju i dežurnu stomatološku ordinaciju. Dežurna ordinacija obiteljske medicine ostaje u postojećem prostoru u Cambierijevoj ulici.

Dom zdravlja PGŽ organizira redoviti rad dežurnih ordinacija pedijatrije, stomatologije i obiteljske medicine tijekom vikenda i blagdana. Kako u prostorima u Cambierijevoj ulici u kojoj su do sada bile sve tri ordinacije zna biti i prilična gužva, a gužve treba izbjegavati, tako dvije ordinacije sele na nove lokacije. 

Dežurna pedijatrijska ordinacija te prostorija za uzimanje uzoraka krvi za djecu bit će na adresi Cambierieva 7, u prostoru nekadašnje dječje oftalmologije. Nova lokacija je samo 50 metara udaljena od dosadašnje! Radno vrijeme ordinacije ostat će isto: subotama, nedjeljama i blagdanima od 8 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 641-045 i 051 336-046.

Dežurna stomatološka ordinacija seli se nešto dalje, na adresu Studentska 1 u Rijeci, u zgradu nasuprot ulaza u Pomorski fakultet, a bit će otvorena također po dosadašnjem radnom vremenu: subotama, nedjeljama i blagdanima od 8 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 494 896.

Dežurna ordinacija obiteljske medicine također nastavlja raditi prema dosadašnjem rasporedu: subotama, nedjeljama i blagdanima 8 do 20 sati. Telefonski broj te ordinacije je 051 335 588.

Obzirom na situaciju, ističu iz Doma zdravlja PGŽ da su svi njihovi psihijatri i psiholozi u redovno radno vrijeme dostupni za telefonsku psihološku pomoći svim građanima županije. Njihove kontakte možete pronaći na internetskoj stranici Doma zdravlja PGŽ OVDJE.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.