Hrvatski radio

Radio Rijeka

Europski novinari jedre na 15. Fiumanki

23.05.2014.

14:16

Autor: Larissa Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predstavnici medijskih kuća zajedrit će osmu godinu zaredom na jedinstvenoj regati u okviru Fiumanke, koja se u Rijeci održava od 12. do 15. lipnja. Nastavak uspješne prošlogodišnje suradnje na Kvarner ponovo dovodi brojne domaće i strane nautičare.

Prošle je godine regata prvi put organizirana kao Europska medijska regata ili European Media Sailing Race, kao jedan od načina obilježavanja ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Na toj jedriličarskoj regati sudjelovalo je 20 medijskih kuća iz Hrvatske i zemalja Europske unije.

Dobra suradnja nastavlja se i ove godine. Ugovor o zajedničkoj organizaciji druge Europske medijske regate potpisali su u Rijeci gradonačelnik Vojko Obersnel, ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Goran Radman te vlasnica agencije 2. jedro Ljiljana Ivetac. Medijska regata održat će se u petak 13. i subotu 14. lipnja, u okviru 15. FiumankeJavlja Larissa Smokvina:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.