Hrvatski radio

Radio Rijeka

Hrvatski nogometaši putuju Autotransom!

15.03.2014.

13:08

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik HNS-a Davor Šuker prošetao je novim autobusom Autotransa, koji će biti službeni prijevoznik hrvatske reprezentacije sljedećih godinu dana.

Riječki autobusni prijevoznik Autotrans novi je službeni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije. Međusobna suradnja predstavljena je danas u Rijeci, gdje su posjetitelji razgledali autobus koji će prevoziti hrvatsku "A" reprezentaciju. Ugovor u trajanju od godine dana  točno u podne na riječkom Trgu 111. Brigade Hrvatske vojske potpisali su predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik uprave Autotransa Zvonko Krmpotić.

Ova suradnja znači uistinu puno, rekao je nakon potpisivanja ugovora zadovoljni Davor Šuker, dodavši kako je dobar karakter tvrtke Autotrans u HNS-u odmah prepoznat.

Regionalni partner Autotrans pouzdana je tvrtka koja u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom traži još veći izlazak u svijet. Znamo da su uz igrače, trenere, sportske djelatnike ključan faktor u svemu i hrvatski navijači. Želimo da reprezentaciju dolazi bodriti još više navijača iz cijele Hrvatske, ali i inozemnih stanica, rekao je Šuker.

Autotrans će uz "A" reprezentaciju prevoziti sve mlađe selekcije Hrvatske, žensku te futsal reprezentaciju. Autobus Neoplan Starliner "temeljito" je pregledao i Davor Šuker, prošetavši se njime u društvu Zvonka Krmpotića. 

Autobus oslikan u bojama hrvatske reprezentacije došlo je pogledati mnoštvo ljudi, koji su uz fotografiranje i pokoji autogram Davora Šukera imali prilike sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti i poneko putovanje. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.