Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kako će moda pomoći konjima?

18.11.2014.

14:37

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U opatijskom hotelu Mozart ovoga petka, u organizaciji Ivane Grabar i potporu Lions cluba Opatija održava se ''Noć ljepote, glazbe i dobrih dijela''. Prihod večeri namijenjen je zbrinjavanju životinja iz istarske ''Doline konja'' - nakon smrti njihove vlasnice i neizvjesne budućnosti, ipak bi trebali postati konji za terapijsko jahanje osoba s teškoćama u kretanju.

Uz misao engleskog pjesnika Williama Wordswortha da su "Najbolji dio života dobra čovjeka ona bezimena, nezapamćena djela dobrote i ljubavi", pozvani ste da ovoga  petka dođete u opatijski hotel Mozart na ''Noć ljepote, glazbe i dobrih djela''.

Modnom revijom bit će prezentirane nove kolekcije poznatih dizajnera iz salona vjenčanica i svečanih haljina ''Marie'', ''Karla'', ''Max Mara'', modnog ateliera ''Sally'', ''Peperoncina designa'', ''Kaya designa'', a haljine će nositi: Lana GržetićTea VrceljAna FranulovićIvana BrkljačićSelma SekimovićSanja Dobrić i Iva Dubrović. Ulaznice, po cijeni od 100 kuna, možete rezervirati na broj telefona 051 718 260 ili 091 171 82 60 ili na info@hotel-mozart.hr.

Kako sudjelovanjem na glamuroznom događaju pomoći opstanku istarske ''Doline konja''Lei Domijan Fišter su ispričali organizatori večeri, predsjednik Lions cluba Opatija Miro Mađer i Ivana Grabar:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.