Hrvatski radio

Radio Rijeka

Koncert i party "Survival" za spas požarom uništene Hartere

18.09.2014.

17:21

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U prostoru Marganova u Harteri, nekadašnjoj Tvornici papira u Rijeci, u subotu 20. rujna u 20 sati održava se koncert i party simboličnoga naziva "Survival".

Riječ je humanitarnom događaju za preživljavanje Hartere koju je nedavno poharao požar, progutavši velik dio truda što su ga članovi riječkih udruga "Škatula" i "Hartera", uz potporu saveza udruga Molekula, uložili u oživljavanje toga prostora.

Ulaznice za koncert i i kasniji party koštaju 30 kuna, a u Harteri za Harteru nastupaju domaći rock-sastavi: Kraj programa, Baden Baden, The Fogsellers i Lost Lucid. Svirat će i DJ-i Ogologo iz Rijeke, Stikk s Krka te Tom Tune iz Austrije.

"Dolaskom na 'Survival' i kupnjom ulaznice sudjelujete u nabavci građevinskog materijala kako bismo mi (a dobrodošli ste i vi) mogli zasukati rukave, popraviti uništeno i srediti prostor u kojem ćemo se svi zajedno družiti na budućim glazbenim, sportskim, filmskim i edukativnim manifestacijama", poručuje Damir Batarelo iz udruge "Škatula". S njim je razgovarao Ivica Vrkić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.