Hrvatski radio

Radio Rijeka

Krađe - od novca i cigareta do sladoleda

31.07.2014.

10:44

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uobičajeno ljeti, primorska policija javlja o povećanom broju provala i krađa u cijeloj regiji. Vrijednosti aktualnih krađa nisu baš male, a zanimljivo je i što se krade. Kako se rashladiti, primjerice - frizerom punim sladoleda?

Nepoznati počinitelj je tijekom proteklih petnaestak dana provalio u stan u Ulici Miroslava Krleže u Crikvenici. Otuđio je nakit, tehničku robu i novac pričinivši materijalnu štetu 72-godišnjem vlasniku u iznosu od oko 10.000 kuna.

30. srpnja u Vantačićima na području Malinske također nepoznati počinitelj otuđio je ledenicu sa sladoledima. Oštećena je 46-godišnja vlasnica za oko pet tisuća kuna.

Policija je jučer zabilježila dvije provale u kioske na riječkom i opatijskom području. Iz kioska u Mihačevoj Dragi i onoga u Mošćeničkoj Dragi nepoznati počinitelj otuđio je veću količinu raznih cigareta. Ukupna materijalna šteta cijeni se na tridesetak tisuća kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.