Hrvatski radio

Radio Rijeka

Krinoline za dobrodošlicu na opatijsku rivijeru

18.04.2014.

14:30

Autor: Olga Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Neobična slika na graničnom prijelazu u Rupi - djevojke u krinolinama putnicima dijele višejezične letke s pozivom na događanja u Opatiji tijekom uskršnjih blagdana. To je jedan od načina na koji Opatija obilježava 170 godina bavljenja turizmom.

Turistima na graničnome prijelazu Rupa popodne su djevojke u krinolinama uz čestitku za Uskrs dijele i višejezične letke s pozivom na događanja tijekom predstojećih uskršnjih blagdana u Opatiji. Dobrodošlicu gostima priredila je Turistička zajednica Grada Opatije kao jedno od događanja u obilježavanju 170 godina turizma te početka glavne turističke sezone.

Putnici su ugodno iznenađeni dobrodošlicom. Neki od njih idu na otoke, neki u Opatiju, neki u Rijeku. U opatijskoj turističkoj zajednici smatraju da je ovo dobra prilika da se turiste upozna s trenutnim programima te da ih pozovu da ponovno dođu u naš kraj. Dužih čekanja zasad nema, a više vozila očekuje se danas popodne i sutra, doznali smo od granične policije.

Akcija dobrodošlice nastavlja se i sutra. Na graničnom prijelazu u Rupi bila je Olga Mandić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.