Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lambaša ponovno kandidat za načelnika Općine Čavle

18.03.2014.

17:06

Autor: Larissa Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kandidat za načelnika Općine Čavle Željko Lambaša te lista koalicije SDP-HNS-ARS-HSS-HSU, čiji je nositelj, predstavili su dio izbornog programa s kojim izlaze na prijevremene općinske izbore u nedjelju 23. ožujka.

Pod motom Nastavljamo zajedno! koalicija ističe dovršetak izgradnje dječjeg vrtića, dogradnju škole, nastavak ulaganja u radne zone i Platak te daljnju izgradnju kanalizacije i vodovoda.

Kako je naglasio predsjednik županijskog SDP-a Zlatko Komadina, spoj iskustva i mladosti kandidata s liste garancija je daljnjeg razvoja Općine Čavle, a bivši načelnik i sadašnji kandidat Željko Lambaša nada se osvajanju barem osam vijećničkih mandata.

Komadina je ocijenio da građani na tim izborima mogu izabrati tu koaliciju ili koaliciju PGS-a i HDZ-a. Prijevremeni izbori u Čavlima održavaju se zato što općinski proračun nije donesen u zakonskom roku. Poslušajte izjavu Željka Lambaše:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.