Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lošinjski hotel Bellevue dobitnik nagrade "Croatia's Best Hotel Spa"

29.10.2020.

13:18

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Millenium promocija

Foto: Millenium promocija

Foto: - / -

Spa Clinic hotela Bellevue 5 s otoka Lošinja proglašen je “Croatia's Best Hotel Spa” za 2020. godinu od strane prestižnog World Spa Awards, etablirane globalne organizacije čiji je glavni cilj promicanje i nagrađivanje kvalitete u spa i wellness industriji.

Pokrenut 2015. godine, ovaj godišnji program nagrada nastao je kao sestrinski događaj World Travel Awardsu, koji nagrađuje izvrsnost i potiče rast i inovacije u turizmu posljednjih 27 godina. Nagrada Croatia's Best Hotel Spa novo je međunarodno priznanje za hotel Bellevue 5, koji je ujedno i nositelj brojnih drugih prestižnih priznanja, uključujući i ono za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.

Iznimno smo ponosni što smo osvojili nagradu “Croatia's Best Hotel Spa“ na World Spa Awardsu ove godine! Lošinj krasi izuzetan i prirodno ljekovit okoliš, a mi smo nastojali postići sklad znanosti beauty segmenta, wellness tehnologije i učinkovitih prirodnih rituala kako bismo stvorili savršenu kombinaciju. No, sve to ne bi bilo ostvarivo bez truda i rada našeg predanog tima. Također, željela bih zahvaliti i našim gostima na podršci te smo počašćeni što su nas mnogi prepoznali i glasali za nas, rekla je Melissa Mettler, direktorica Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend koji upravlja hotelom Bellevue.

Bellevue Spa Clinic je savršeno utočište u hotelu Bellevue 5 *, smještenom u živopisnoj uvali Čikat na Lošinju - otoku vitalnosti. U ovom prostranom wellness centru, gosti se mogu u potpunosti prepustiti integrativnim wellness programima i tretmanima svjetski renomiranih stručnjaka i brendova. U spomenute ubrajaju se poznati francuski pediker Bastien Gonzalez, Forlle'd Japan, Pharmos Natur i Valmont, kao i vrhunske neinvazivne medicinske estetske terapije, koje uključuju Ultherapy, Eximu, CryoSaunu, Oxygen i tretmane protiv starenja koje pruža tim estetičara, liječnika i dermatologa. Valja istaknuti i Spa Garden koji gostima na otvorenom nudi relaksaciju u sauni, hidromasažnoj kadi i malom bazenu. Bellevue je također poznat i po raskošno dizajniranom interijeru koji gostima pruža potpuni osjećaj luksuza.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.