Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lučki dečki odlično su odradili fotografiranje, kalendar u prodaji

19.12.2014.

17:49

Autor: Biserka Belić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Humanitarni kalendar "Riječki dečki 2015." ima lučki štih. Na fotografijama kalendara koji već 19. godinu izdaju udruga Riječki dečki i agencija Libra pojavljuju se zaposlenici Luke Rijeka u svom okruženju - na lučkim terminalima.

Počela je prodaja kalendara na promotivnom štandu na Korzu, čemu se pridružio i gradonačelnik Rijeke Vojko Obesnel. Tiskano je tisuću primjeraka kalendara Riječki dečki, od čega je Luka Rijeka otkupila 700 komada za 31.500 kuna te će ih davati svojim poslovnim partnerima.

Preostalih 300 komada kalendara namijenjeno je prodaji - još u subotu na štandu ispred Radio Rijeke, a kasnije u INovinama. Cijena humanitarnoga kalendara je 45 kuna, a sav prikupljeni novac dobit će Dom za djecu s posebnim potrebama Oštro u Kraljevici.

Lučki dečki - trinaestorica fotomodela - odlično su odradili posao pred fotoaparatom Viviane Lokmer Sulina, kaže članica uprave Luke Rijeka Linda Sciucca s kojom razgovara Biserka Belić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.