Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mladi HNS-a očekuju da policija uvede red na okupljališta mladih

26.03.2014.

11:58

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nikako nismo za prekomjerno uživanje u alkoholu, ali nismo ni za kažnjavanje mladih jer oni jednostavno nemaju osmišljenih sadržaja ni mjesta na kojima bi se okupljali, rekli su mladi riječkog HNS-a. Unatoč stava mladih, stranački seniori podržat će odluku o kažnjavanju.

Na sadašnja tradicionalna okupljališta mladih u Rijeci mora dolaziti više policijskih kontrola da odvoje alkoholiziranu manjinu koja terorizira većinu, nesklonu piću. Rekli su to mladi HNS-a na konferenciji za novinare s koje je možda najzanimljiviji dio informacija da će njihovi seniori ipak 'blagosloviti' gradsku odluku o kažnjavanju, protiv koje su juniori organizirali susret s novinarima.

U ime mladih HNS-a Marin Filčić ističe da svatko može popiti čašicu, pivicu i uživati u tome na primjeren način. Ipak, misle, premalo je programskih sadržaja i klubova za sve vrste i tipove glazbe, a mladi općenito nemaju novaca za preskupe gradske kafiće. Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.