Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nikica Gabrić: 'Može se i možemo'

25.01.2014.

13:45

Autor: Blanka Uzelac

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sa 600 milijardi kuna duga Hrvatska se nalazi pred bankrotom, ali je puno lakše govoriti o spolnom odgoju, slučaju Perković i ostalim temama što nam ih svakodnevno predstavlja aktualna vlast, rekao je danas u Rijeci predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić.

Svoje simpatizere okupio je u dvorani koja je jutros u 10 sati bila puna, a u publici su sjedili predstavnici PGS-a, Liste za Rijeku, Akcije mladih, sveučilišni djelatnici i riječki poduzetnici. Je li u pitanju znatiželja, pristupanje stranci ili formiranje koalicija, vidjet ćemo. Nacionalni forum službeno će biti osnovan početkom idućega mjeseca.

Pod geslom Može se i  Možemo, Nikica Gabrić ide u formiranje političke stranke i organizaciju područnih inicijativnih odbora, od kojih je jedan za područje Rijeke i Kvarnera.

Okupit će, kako kaže, stručne ljude koji znaju kako zemlju izvući iz krize, a očito je da ni SDP ni HDZ to ne mogu. Potrebno je, ističe, poći od sebe.

S tribine izvještava Blanka Uzelac:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.