Hrvatski radio

Radio Rijeka

Osme Riječke stepenice: poznati Riječani u ulozi modela

29.08.2014.

14:33

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Osmu godinu zaredom kamene stube pokraj hotela "Bonavia" u Rijeci poslužit će kao modna pista i ugostiti Riječke stepenice - glamuroznu reviju večernjih haljina i odijela hrvatskih modnih kuća i dizajnera.


Svake godine krajem kolovoza jedne od prometnijih riječkih stepenica postaju jedine i jedinstvene - Riječke stepenice. Kao i u dosadašnjih sedam izdanja, njima će prošetati poznate Riječanke i Riječani, noseći večernje haljine i odijela renomiranih hrvatskih modnih kuća i dizajnera te poseban dizajnerski nakit - ove godine izrađen od pleksiglasa.

Ovo atraktivno događanje najznačajnije je i najveće modno događanje u regiji te jedno od vodećih u Hrvatskoj. A kako i ne bi bilo, kada će se stepenicama večeras spuštati zlatna sportašica Ana Znaor, glumica Ana Vilenica, pjevačice Semanta Rajhard i Elena Tomeček Zdjelar, aktualna Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, novinarka i urednica na HRT-u Ivana Bilen, pjevač Alen Polić, glumac i nekadašnji Mister svijeta Phillip Kleva i brojni drugi.

Nakon revije, koja će početi u 20:30, na vrhu stepenica u Erste Clubu, slijedi showroom. Bit će to izložba slika i ručno oslikanih šalica iz bijele faze umjetnice Sandy Uran te postava eksponata nakita Diana'S akademske slikarice Diane Sokolić koja će nakit predstaviti i u sklopu revije, s početkom u 22 sata.

Riječke stepenice žele promicati i poticati razvoj hrvatske tekstilne industrije, a o programu koji se besplatno priprema za sve zainteresirane Riječanke i Riječane, u programu Radio Rijeke govorile su - dvije Ivane. Organizatoricu Ivanu Delač Đolo i našu kolegicu Ivanu Bilen ugostila je Jelena Butković:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.