Hrvatski radio

Radio Rijeka

Počinju radovi u Zvonimirovoj ulici u Rijeci

05.08.2014.

17:00

Autor: Lea Domijan Fišter / Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon Dana domovinske zahvalnosti, počet će radovi na asfaltiranju Zvonimirove ulice u Rijeci, od Inine benzinske crpke do Novoga lista. Predviđeni rok trajanja radova je 30 dana, nakon čega slijedi dionica kod trgovačkog centra ZTC-a. Pozivaju se vlasnici vozila da do početka radova uklone automobile s područja gradilišta kako ih ne bi morao uklanjati pauk.

Radovi na asfaltiranju Zvonimirove ulice, na dijelu od Inine benzinske crpke do Novoga lista počet će 7. kolovoza. Osim što vlasnici vozila trebaju na vrijeme ukloniti parkirane automobile s te dionice podsjećamo da će, s obzirom na očekivanu prometnu gužvu, trebati pažljivo pratiti privremenu prometnu signalizaciju, te maksimalno koristiti označene obilazne smjerove kretanja. 

Zbog srpanjskih kiša rok za završetak radova na asfaltiranju državne ceste D8, odnosno na Šetalištu XIII. divizije produljen je do 20. kolovoza, a nakon toga slijede radovi u Ulici Janka Polića Kamova. Radi se i u Krešimirovoj ulici, pa ili se naoružajte strpljenjem ili koristite vozila javnog prijevoza ili zaobiđite Rijeku. Pogledajte shemu prometa uz radove u Zvonimirovoj ulici:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.