Hrvatski radio

Radio Rijeka

Program ''Veselih Oldtimera'' za male i velike

23.01.2014.

14:33

Autor: Jelena Butković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Karnevalska udruga ''Veseli Oldtimeri'', u suradnji s botelom Marina, organizira nekoliko karnevalskih događanja. Početak programa je ovoga vikenda uz ''Noć krinolina''.

Veseli Oldtimeri ove subote na botelu Marina organiziraju drugu Noć krinolina. Riječ je o balu za uzvanike na koji su pozvani visoki gosti iz kulturnog, političkog i gospodarskog svijeta, te konzuli zemalja na čijim su karnevalima gostovali Oldtimeri.

U okviru karnevalskih događanja od ove nedjelje na botelu Marina u Rijeci počet će dječje maškarane zabave koje će se odvijati svake nedjelje sve do 23. veljače. Za male maškarice pripremljena je animacija, razne igre i pjevanje. Ulaz je slobodan, a početak je svake nedjelje u 16 sati.

Karnevalska udruga koja je samo prošle godine imala 35 nastupa izvan Rijeke priprema i RI-KA bal za sve karnevaliste, koji je na programu 21. veljače, kaže predsjednica Veselih Oldtimera Đurđica Margetić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.