Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pukla vodovodna cijev: Krešimirova pod vodom, gužve u prometu

21.11.2014.

13:48

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Krešimirovoj ulici u Rijeci, blizu Pošte 2, prijepodne je pukla vodovodna cijev. Zbog toga se promet odvija otežano, a dio korisnika u Krešimirovoj do daljnjega je bez vode.

Puknuo je glavni vodovodni profil, što je u početku rezultiralo popriličnom količinom vode na kolniku, no intervencijom dežurne službe Vodovoda i kanalizacije, zaustavljeno je istjecanje vode i počela je sanacija kvara. Zbog izvođenja radova, sav je promet na tom dijelu Krešimirove preseljen na sjeverni kolnik.

Po svemu sudeći, radovi na otklanjanju kvara na južnom kolničkom traku Krešimirove ulice trajat će dobar dio popodneva pa vozačima savjetujemo da poštuju privremeno postavljenu signalizaciju te da za povratak iz grada, ukoliko je moguće, koriste alternativne pravce.

Iz Županijskog centra 112 obavještavaju da će žitelji Krešimirove ulice od broja 42 do 60, sve dok kvar ne bude otklonjen, biti bez vode. Moguće je da zbog sanacije vodovodne cijevi bude privremenih prekida u opskrbi vodom većeg broja korisnika, upozoravaju iz Vodovoda i kanalizacije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.