Hrvatski radio

Radio Rijeka

Radio Rijeka i Novi list pjevaju za Slavoniju

28.05.2014.

07:35

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tko bolje pjeva - riječki novinski ili radijski novinari? Iako to i nije najvažnija stvar, saznat ćemo u četvrtak 29. svibnja u 21 sat, kada će u "Nad urom" humanitarne karaoke pjevati novinari Radio Rijeke i Radio Sove te Novog lista. Važnije je da će se novac od ulaznica potrošiti na pomoć poplavljenim područjima.

Humanitarne karaoke u kojima će snage glasova te vještine ritma i sluha odmjeravati zaposlenici HRT Radio Rijeke i studenti uključeni u Radio Sovu te djelatnici Novoga lista još su jedan način na koji Rijeka pomaže poplavom pogođenom istočnom dijelu Hrvatske. Ulaz u caffe bar Nad urom naplaćivat će se simboličnih 10 kuna, a svatko će moći dati i više, prema svojim mogućnostima.

Od prikupljenog novca i dijela dnevne zarade kafića kupit će se proizvodi najpotrebniji ljudima u poplavljenim područjima. Već u subotu sve donacije voze se u Slavoniju, što organizira i plaća Nad urom. Program počinje u 21 sat, a za glazbenu podršku novinarima pjevačima pobrinut će se Tri kralja te djevojke iz akustičnog dua Pinky & The Brain.

Radio Rijeka, Novi list i Nad urom pozivaju sve Riječane i Riječanke da dođu i podrže ovu humanitarnu akciju te na taj način još jednom pokažu svoje veliko srce i pruže ruku pomoći onima kojima je sada najpotrebnija. Uz to, dobra zabava je zajamčena, a tko ne bude mogao doći u Nad urom, moći će slušati što se događa u programu Radio Sove odnosno Radio Rijeke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.