Hrvatski radio

Radio Rijeka

Radio Rijeka u utrci za Zlatni studio: još samo jedan dan za glasove u prvom krugu!

09.12.2022.

11:00

Autor: Vedrana Lisica Pavlović

Medijska nagrada "Zlatni studio" 2023.

Medijska nagrada "Zlatni studio" 2023.

Foto: HTV / HRT

Prošlogodišnji laureat Radio Rijeka, jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, opet je nominirana u kategoriji najbolje radijske postaje! I to nije sve! Za Zlatni studio za najbolji radijski glas nominirana je "dežurna plavuša" Iva Pavletić Crnić! 


Glasati online možete OVDJE!

Zlatni Studio najveća je medijska nagrada koja se svake godine dodjeljuje u pet kategorija: film, televizija, kazalište, glazba i radio, a od ove godine i u kategoriji za nove medije - Tik Tok.


Stručni žiri odabrao je nominirane, a sad ste na redu vi!


Prvi krug glasanja odvija se na tri kupona tiskana u Studiju 9., 16. i 23. prosinca, koje treba poslati poštom, te online, a možete mu pristupiti klikom -OVDJE-. 


Online glasanje traje od 9. do 30. prosinca, finalisti nagrade bit će objavljeni 6. siječnja 2023. godine, a onda slijedi i finale.


Nagrade će se, šestu godinu zaredom, dodijeliti 28. siječnja u studiju Anton Marti, uz izravni prijenos na Prvom programu HTV-a.


Podsjećamo, upravo zahvaljujući vašim glasovima, već su dva Zlatna studija za najbolji radijski glas proteklih godina stigla također na Radio Rijeku, u ruke Roberta Ferlina.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.