Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka na nizozemskoj televiziji - snima se reportaža o klubu i gradu

14.10.2014.

12:04

Autor: Korado Vujnović / Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Rijeci boravi ekipa nizozemske producentske kuće Made in Rotterdam. Snimaju priču o našem gradu i nogometnom klubu, uoči susreta Feyenoorda i Rijeke sljedećega četvrtka pod stijenama Kantride.


Tročlana ekipa producentske kuće Made in Rotterdam doputovala je na Kvarner kako bi u sljedećih nekoliko dana snimala dužu reportažu o HNK-u Rijeci, ali i našem gradu.

Jasno je, došli su istražiti kome to njihov Feyenoord dolazi u goste u 3. kolu skupine G Europa lige, što će se sljedećeg četvrtka igrati na Kantridi. Reportaža će se sljedeći tjedan emitirati na programu FOX Sports nizozemske nacionalne TV kuće, koja ima 500 tisuća pretplatnika.

O svojem boravku u Rijeci Nizozemci pišu na Twitteru - uz pogled prema "kavezu" za gostujuće navijače, objavili su i fotografiju razgovora sa zamjenikom sportskoga direktora HNK-a Rijeke Ivanom Manceom.

Razgovor s Ivanom Volarićem

Pred kamerama se jutros našao sportski novinar Novoga lista Ivan Volarić. Do kraja tjedna Nizozemci planiraju snimiti razgovor i s našim Koradom Vujnovićem koji već godinama svakodnevno prati zbivanja vezana za klub s Kantride.

Uspjeh riječkoga nogometnog prvoligaša tako dobiva novu dimenziju - za Kantridu, Rijeku i Kvarner čuje se diljem Europe. I neka jer, tko zna, možda će naš kraj neki Nizozemci prepoznati kao mjesto na kojem bi mogli provesti ljetni odmor.

Update 22. listopada: pogledajte prilog nizozemske televizije o Rijeci - grad, klub, navijači, novinari - sve na jednom mjestu, uoči sutrašnjeg ogleda Rijeke i Feyenoorda na Kantridi! 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.