Hrvatski radio

Radio Rijeka

Šarene rukotvorine na proljetnom Sajmu u Kružnoj

21.03.2014.

16:30

Autor: Nina Deranja

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sajam u Kružnoj već se tradicionalno održava prvi dan svakoga godišnjeg doba, pa tako i danas, na prvi dan proljeća. Različite rukotvorine - sličice, magnete, broševe, ukrasne krpe, vaze i slično možete razgledati i kupiti do 20 sati.

Tradicionalno prvi dan svakog godišnjeg doba Društvo multiple skleroze Primorsko goranske županije obilježava organiziranjem Sajma u Kružnoj. Današnji, proljetni, traje do 20 sati, svoje radove na prodaju nude riječke udruge, kreativci i hobisti, uz glazbu polaznika DJ radionice Udruge Spirit. Cilj ovoga sajma je poticanje kreativnog izražaja, komunikacija i druženje.

U humanitarni dio sajma prvi se put uključila riječka udruga Društvance za samce koja je Društvu multiple skleroze donirala plastične čepove u okviru ekološkog projekta što ga provode u suradnji s talijanskim donatorom. Članica udruge Danica Pavešić sretna je što sudjeluje u humanitarnom projektu i najavljuje daljnji angažman. Poslušajte njezinu izjavu: 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.