Hrvatski radio

Radio Rijeka

Spoj bakalara i čokolade na Korzu, prihod Socijalnoj samoposluzi

09.12.2014.

12:13

Autor: Nina Deranja, Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječki ugostitelji iz deset restorana sudjelovali su u humanitarnom "Gastro Cooking Showu" spravljajući na Korzu jela od bakalara i čokolade. Sav prilog od prodaje porcija namijenjen je Socijalnoj samoposluzi u Rijeci.

Najbolji riječki kuhari predstavili su Riječanima svoje kuharsko umijeće, a zadana tema bila je - bakalar i čokolada. Ukusni zalogaji prodavali su se za 10 kuna po porciji, a novac je namijenjen korisnicima Socijalne samoposluge. Profesionalnim kuharima pomagali su učenici Ugostiteljske škole iz opatije - budući kuhari i konobari.

U akciji su sudjelovali konoba Borik, restoran Botel Marina, konoba Blato 1902, bistro Conca d'oro, restoran hotela Continental, Fine Dining Restaurant Kamov (hotel Bonavia), Vilma Natura Croatica, Dolce Bolero, restoran Aerosteak i Stancija Kovačići.

Poslušajte što o današnjem događanju na Korzu kažu organizatorica Tanja Babić i Andrej Barbieri iz restorana Conca d'oro:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.