Hrvatski radio

Radio Rijeka

Traje obnova: radovi na zamjeni asfalta u punom jeku

18.08.2014.

16:38

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nastavljaju se radovi na sanaciji kolnika na glavnom riječkom prometnom koridoru. Oni koji su prvi počeli, na Šetalištu XIII. divizije, trebali bi biti gotovi do srijede, no Hrvatske ceste unaprijed se ograđuju za slučaj novog produljenja roka.

Sanacija kolnika državnih cesta koje prolaze kroz Rijeku nastavlja se na novoj dionici Liburnijske ulice, od podvožnjaka do raskrižja s Pionirskom ulicom. Radit će se radnim danom od 7 do 17, subotom do 14 sati i sve bi trebalo biti gotovo do 18. rujna.

Nastavljaju se radovi na frezanju asfalta desnog prometnog traka prve dionice u Ulici Janka Polića Kamova, odnosno od početka te ulice do izlaza iz Tower Centra. Do kraja tjedna trebali bi završiti radovi na dva južna prometna traka druge dionice Zvonimirove ulice.

Rok za dovršetak radova koji su prvi počeli, na Šetalištu XIII. divizije, već je jednom probijen. Novi datum predviđenog završetka radova je srijeda 20. kolovoza, ali Hrvatske ceste unaprijed se ograđuju: u slučaju lošeg vremena rok se ponovno produljuje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.