Hrvatski radio

Radio Rijeka

Trsatska gradina uskoro opet otvara vrata

24.05.2014.

14:11

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uređenje Trsatske gradine bliži se kraju. Promjena zakupca produžila je radove, pa je i proljetna sezona izgubljena, a u prekrasnom pogledu na Rijeku i Riječki zaljev ponovno će se moći uživati već početkom lipnja.

Trsatska gradina - pogled na cijeli zaljev i Rijeku na dlanu - to je nešto čega ovog proljeća nije bilo. Nasreću, dolazak ljeta otvara nove vizure pa će Gradina opet širom otvoriti svoja vrata, kako domaćima, tako i brojnim posjetiteljima našega grada.

Lani je Trsatsku gradinu obišlo više od 13 tisuća turista. Proljetna je sezona izgubljena jer je bivši zakupac otišao, a izbor novoga trajao je nešto duže od planiranoga. Ipak, u prvoj trećini lipnja sve bi na Gradini trebalo biti po starom.

Uskoro će biti predstavljen program ovogodišnjega Ljeta na Gradini, a u Turističkoj zajednici grada Rijeke nadaju se da će se na Trsatskoj gradini i u zimskim mjesecima održavati različite manifestacije. Javlja Josip Krmpotić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.