Hrvatski radio

Radio Rijeka

Turizam u Delnicama - neprofesionalan i neodgovoran rad

14.04.2014.

13:58

Autor: Nenad Lučić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iznenađenje u delničkom turističkom uredu - nakon mjeseci rasprava o nizu problema, današnja sjednica nije održana jer je Turističkom vijeću i Skupšini u ožujku istekao mandat.

Za propust zbog sazivanja današnje te ostalih travanjskih sjednica Turističkoga vijeća Grada Delnica, gradonačelnik Ivica Knežević odgovornom smatra direktoricu ureda Irenu Vučenik Šostik. Danas se u Delnicama još jednom trebalo raspravljati o nagomilanim problemima u turističkom uredu, no Knežević je nazočnima priopćio da sjednice neće biti jer je Turističkom vijeću i Skupštini istekao mandat.

Od ožujka su ova tijela izvan mandata, pa je tako propao novi pokušaj rješavanja problema u upravljanju delničkim turizmom. Gradonačelnik Knežević smatra da je ovakav razvoj situacije potvrda neprofesionalnog, neodgovornog i neozbiljnog ponašanja i rada te da će učiniti sve da se što prije sastavi novo turističko vijeće. Poslušajte Kneževićevu izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.