Hrvatski radio

Radio Rijeka

U središtu Rijeke početkom ljeta otvara se novi studentski klub

27.01.2023.

10:35

Autor: Filip Štimac

u izgradnji

u izgradnji

Foto: Anja Matić / RR

Početkom ljeta u prostoru bivšeg Stribora GKR-a otvorit će se novi prostor za riječke studente, ali i za sve zainteresirane posjetitelje. O skorom otvorenju objekta "Slatko i slano" više nam je rekao profesor Alen Jugović, predsjednik upravnog vijeća SCRI-a.

Ovaj studentski klub prvi je ovakav projekt među sveučilištima u Hrvatskoj. Bit će to okupljalište gdje će posjetitelji moći nešto pojesti, učiti u knjižnici ili se navečer zabaviti u tapas baru i pubu. Radovi su u punom jeku.

Studenti koji budu koristili knjižnicu moći će se stepenicama spustiti u klupski prostor namijenjen isključivo za studente, a u 150 kvadrata novog studentskog okupljališta smjestit će se i veća prostorija namijenjena za konzumaciju hrane i pića. Plan je da restoran, tapas i pub koriste i ostali posjetitelji.

Alen Jugović

Poslušajte cijeli razgovor s profesorom Jugovićem i saznajte zašto "Slatko i slano" neće biti samo obična menza, i samo obično mjesto okupljanja:

Alen Jugović - razgovor uživo

Alen Jugović

Alen Jugović

Foto: Nel Pavletic / Pixsell

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Radio Sova

Studentski program nastao suradnjom Sveučilišta u Rijeci i Radio Rijeke. Pripremaju ga studenti voditelji, novinari, tonci i glazbeni urednici. Bave se svim aspektima studentskog života u gradu i šire.

Poslušajte u Slušaonici