Hrvatski radio

Radio Rijeka

U požaru na Podhumu stradala starica

16.04.2014.

12:19

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U požaru obiteljske kuće u mjestu Podhum u općini Jelenje jutros je smrtno stradala 81-godišnja žena. Vatrogasci su ugasili požar, a očevid su obavili djelatnici policije i protupožarni inspektor.

Policija je dojavu o požaru obiteljske kuće dobila oko 8:05, a intervenirali su vatrogasci JVP Vežica. Liječnik je, nažalost, konstatirao smrt 81-godišnje vlasnice koju su pronašli u kući. Očevidom su evidentirana oštećenja zidova i dijelova pokućstva nastala uslijed požara u jednoj od prostorija. Požar se nije proširio na ostale prostorije i dijelove kuće. 

Vatrogasci JVP Rijeka intervenirali su i noćas kada je oko 2:55 sati policija primila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u središtu Rijeke izbio požar. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Jutros su djelatnici policije zajedno s protupožarnim inspektorom obavili očevid na mjestu požara kojim je utvrđeno da je uzrok požara ljudska radnja. Zabilježena su oštećenja stakala i interijera, a prema prvim procjenama šteta je dvadesetak tisuća kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.