Hrvatski radio

Radio Rijeka

Završena Zvonimirova i XIII. divizije, asfaltiranje ide dalje

25.08.2014.

09:18

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zamjena asfalta na Šetalištu XIII. divizije i u Zvonimirovoj ulici je gotova, ali nastavlja se na oba kraja grada - Pećinama i Kantridi. Sve bi trebalo biti gotovo do 18. rujna, ako radove ne budu ometale loše vremenske prilike.

Jutros su počeli radovi na frezanju asfalta te ugradnji nosivog sloja asfalta na lijevom prometnom traku druge i treće dionice u Ulici Janka Polića Kamova, od izlaza iz Tower Centra do Vevčevskog prolaza, odnosno do skretanja u Šetalište XIII divizije.

Sredinom ovog tjedna planira se polaganje završnog sloja asfalta od početka Ulice Janka Polića Kamova do izlaza iz Tower Centra, a planira se da radovi budu završeni do 8. rujna. Slično je i u Liburnijskoj ulici, gdje bi radovi trebali završiti do 18. rujna. U utorak počinju i radovi u Strossmayerovoj ulici, od Pirmide do HKD-a, koji bi trebali završiti 9. rujna. 

Iz Rijeka Prometa upozoravaju stanare da ne parkiraju automobile na mjestima gdje traju radovi. Ako ih sami ne uklone, po njih će doći pauk, a u tom slučaju, sve informacije o svojem limenom ljubimcu može se dobiti na broju telefona 051/377-340. Svi rokovi dovršetka radova vrijede ako vremenske prilike, u prvom redu kiša, ne budu ometale njihovo izvođenje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.