Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 1. 3. 2016. All Saints, One Strike

01.03.2016.

11:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon 12 milijuna prodanih ploča, pet br. 1 singlova, dva multiplatinasta albuma te dvije BRIT nagrade, All Saints se vraćaju s novim singlom „One Strike“, a ujedno najavljuju i novo studijsko izdanje.

Singl “One Strike” predstavljen je 19 godina nakon “I Know Where It's At”, debitantskog singla britanske pop grupe All Saints i najava je prvog albuma u deset godina, koji će nositi naziv Red Flag, a u Hrvatskoj ga očekujemo 8. travnja.

Nova pjesma je podsjetnik na sve što publika voli u vezi četvorke All Saints. “Kada pišem, razmišljam samo o onome što mi je trenutno u mislima. Nic je prolazila kroz mnogo stvari u to vrijeme” - objašnjava Shaznay.

Pričale smo satima preko telefona. Prvih par puta pjesmu sam čula u autu. Nisam mogla prestati plakati jer sam jasno mogla čuti o čemu se radi” – prisjećaju se ponovnog okupljanja sestre Nicole i Natalie.

Novo iščekivano studijsko izdanje naslijedit će album Studio 1 (2006.). Nakon turneje po Velikoj Britaniji, All Saints su mislile da nikad više neće ništa napisati, snimiti ili producirati.

Nismo ušle na silu u ovo“ kaže Natalie te nadodaje „I nije se moglo dogoditi u bolje vrijeme”, a Shaznay  dodaje “Nedostaje mi druženje s curama. To nas čini sretnima. Ako možeš raditi s najdražim osobama, zašto ne?

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.