Hrvatski radio

Radio Rijeka

''Putokazi'' za trideseti rođendan poklanjaju koncert

21.07.2014.

15:45

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbor ''Putokazi'', jedna od najdugovječnijih vokalnih skupina u Hrvatskoj i prepoznatljiv motiv riječke glazbene scene, ove godine slavi 30 godina postojanja. Slavljenički koncert, na koji je ulaz besplatan, bit će održan 30. srpnja u prostoru Arheološkog parka u centru Rijeke.

Na slavljeničkom koncertu nastupit će šezdesetak članova nekadašnjih generacija Putokaza koji će publiku provesti kroz sve faze djelovanja zbora: od glazbe s potpisom Beatlesa, preko filmova, mjuzikla i hrvatskog etna do trip-hopa i elektro-popa.

Trideset godina uspješnog rada povod je za radost, poručuju Putokazi koje je 22.veljače godine 1984. oformila Miranda Đaković, voditeljica i konstanta ove vokalne skupine u kojoj su svoj prvi iskorak u svijet glazbe napravili mnogi danas cijenjeni i poznati hrvatski glazbenici. Besplatne ulaznice za slavljenički koncert mogu se podići od 25.srpnja u Ri info centru na Korzu. Javlja Ivica Vrkić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.