Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ribafish: Ništa ne vrijedi više od vremena provedenog s djetetom

07.05.2022.

12:01

Autor: Anja Matić

Domagoj Jakopović

Domagoj Jakopović

Foto: Dusko Jaramaz / Pixsell

On je bloger, nekadašnji novinar, TV voditelj, svestrani čovjek koji je nakon životne tragedije pokrenuo projekt RokOtok. On je Domagoj Jakopović Ribafish!

Naša Iva Pavletić Crnić, u sklopu emisije Kaf'e, ugostila ga je u "akvariju", odnosno staklenom studiju na Korzu.


Iva i Domagoj "kliknuli" su na prvu pa je cijeli razgovor protekao u opuštenom i pozitivnom tonu. Razgovarali su o mnogočemu, a ponajviše o njegovom projektu RokOtok.


RokOtok je projekt nastao u spomen na njegovog sina Roka, dječaka koji je sa svojim ocem isplanirao upoznati i obići sve hrvatske nastanjene otoke, ali je avantura naglo prekinuta u njegovoj dvanaestoj godini.


Ribafish je odlučio nastaviti avanturu i u nju uključiti drugu djecu i roditelje kako bi zajedno ostvarili njihov nikad završen životni projekt. 

projekt RokOtok

projekt RokOtok

Foto: Dusko Jaramaz / Pixsell

Ideju za ovaj jedinstveni projekt kojim želi povezati sve nastanjene hrvatske otoke, njih pedeset, dobio je pišući knjigu RokOtok koju s drugim poklonima dijeli djeci tijekom predavanja na otocima.


Osim što je slušateljima i slušateljicama otkrio otkud mu nadimak Ribafish, poslao je i posebnu poruku svim roditeljima, ali i djeci. Poslušajte emisiju:

emisija Kaf'e

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kaf'e

Kavica subotom ujutro, i to uvijek u društvu nekog aktualnog i zanimljivoga gosta, točno u 11 sati. Kafe (naglasak na zadnjem slogu, naravno!) naizmjenično kuhaju (iz automata) voditelji i novinari Radio Rijeke.

Poslušajte u Slušaonici