Hrvatski radio

Radio Rijeka

Super zabavnim nastupom Robert i Mario poručili: Niko kao ja!

28.03.2022.

11:13

Autor: Anja Matić

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca

Foto: Dario Njavro za HTV / HRT

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca nastupili su i ove subote u glazbeno-natjecateljskom showu "Zvijezde pjevaju" kao osmi par večeri i predstavili se publici kultnom pjesmom "Niko kao ja". 

Nakon prvog nastupa Robert je zaključio: 

Meni je mentor rekao da sam bio super, a ja mojem mentoru vjerujem.

Robert Ferlin

A što kaže mentor Mario? Mario je rekao da je dugo kopao po pjesmama koje imaju zahtjevan tekst i za ovu subotu odabrao "Niko kao ja". Dodao je da se nada će ispasti ostale zvijezde i mentori te da će upravo oni ostati. Tako je i bilo: iz emisije su ispali Antun i Lara.


Nastupom našeg poznatog dvojca posebno je bila zadovoljna Danijela Martinović koja im je nakon nastupa rekla da ne zna postoji li još neka pjesma na svijetu s manje teksta, ali da zna da ovaj slavujsko - pjevački par želi još dugo gledati.

Imam problem u definiranju vas. Odmah bih vam dao najveće ocjene, no ne znam zaslužujete li ih, a i imam neki mazohizam da vas opet želim vidjeti.

Marko Tolja

Jedini muško-muški par emisije od žirija je dobio visokih 28 bodova.


Za naše voditelje glasati možete na broj 065 22 44 02 ili sms porukom na broj 60006, ključna riječ Par2.


Ako ste propustili njihov zadnji nastup možete ga pogledati ovdje. Također, naša Irena Grdinić razgovarala je u programu Radio Rijeke s Robertom. Ako ste razgovor propustili, poslušajte ga u nastavku:

intervju s našim Robertom Ferlinom

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.