Hrvatski radio

Radio Rijeka

Vladica Djordjevic: iscjeliteljica neobičnog životnog puta

12.12.2021.

11:05

Autor: Anja Matić

Vladica Djordjevic, autorica knjige "Ti si izvor svoje snage"

Vladica Djordjevic, autorica knjige "Ti si izvor svoje snage"

Foto: Carlotta Forsberg / Facebook profil Vladice Djordjevic

Vladica Djordjeviciscjeliteljica je koja jako puno putuje, inspiracija je ljudima diljem svijeta, a u Opatiji ju je pronašla naša novinarka Iva Pavletić Crnić. Poslušajte njenu priču:

Vladica je prije tri godine napisala knjigu "Ti si izvor svoje snage" koja prati njen život koji je obilježen osobnom tragedijom kada joj je ubijen sin, ali i njezin put iz očaja prema biranju živjenja dalje, unatoč svemu, nakon nezamislivog.


Uz priču o borbi i ljubavi koja ju je vodila dalje, u knjizi autorica čitateljima nudi i praktične alate kako u najtežim trenutcima života ipak pronači ono nešto što će nas inspirirati da nastavimo dalje. Vladica je godinama izučavala različite tehnike koje su joj pomogle u procesu zacjeljivanja: od homeopatije, kundalini joge, Firo teorije do Pristupa svijesti (Access Consciousness).

Uvijek sam mislila da nikada nisam dovoljno dobra i da su drugi bolji od mene, da znaju više od mene. To sam uspjela promijeniti.

Vladica Djordjevic

Slušateljima i slušateljicama Vladica je poručila: "Kad god ste u teškoj situaciji uvijek se zapitajte kako može biti bolje od ovoga. Nikad ne izgubite nadu!"


Više o Vladici, njenom životnom putu, kao i načinu pronalaska svakodnevne inspiracije poslušajte u nastavku:

Vladica kroz glasan smijeh o životu i pisanju

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.