Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka: premijera dokumentarnog filma "Dom za zauvijek"

24.04.2023.

15:52

Autor: Olivera Vinković

Plakat/prizor iz filma Dom za zauvijek

Plakat/prizor iz filma Dom za zauvijek

Foto: Mirta Mataija / FB / -

Psi su kroz povijest bili najvjerniji pratitelji čovjeku, privrženi, odani i puni ljubavi za vas. Razmislite imate li prijatelja koji bi vam se veselio do neba baš svaki put kad vas vidi!? 


U utorak 25. travnja u 19 sati u riječkom klubu Palach bit će prikazan dokumentarni film "Dom za zauvijek" o humanitarcima koji spašavaju napuštene i zlostavljane pse. 

Osnovni cilj je psu pomoći, ali ga i udomiti. Psi će vam to višestruko vratiti. Vjerujte - samo mora doći u prave ruke, jer pas je odraz gazde, zapamtite! 


Aleksandra Pleša, Goran Zaborac, Nina Rosić i Diana Primožić su ljudi koji pomažu! Do sada je spašeno stotinjak pasa u godinu dana. Humanitarno se radilo i na potresom pogođenoj Banovini pa se uz pomoć ljudima, jednako tako pomagalo i psima. 


Teaser pogledajte OVDJEPoslušajte što nam je ispričala koautorica filma Mirta Mataija:

O filmu Dom za zauvijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Leksikon

Ne stane nam sve u informativne emisije dana, pa zato u Leksikonu svakog dana između 17 i 18 sati emitiramo nekoliko razgovora ili reportaža o aktualnim događajima u našem kraju. Između njih - dobra glazba!

Poslušajte u Slušaonici