Hrvatski radio

Radio Rijeka

Veselo i radno - održana eko akcija "Za čisti Pag"

18.06.2022.

11:39

Autor: Radio Rijeka

vrijedni mladi na akciji čišćenja

vrijedni mladi na akciji čišćenja

Foto: - / Eko Pag

U organizaciji Čistoće Pag d.o.o. i Turističke zajednice Grada Paga u petak je u gradu Pagu održana ekološka akcija u kojoj je sudjelovalo više od 150 učenika iz paške osnovne i srednje škole!

Počistili su se predjeli Prosika, Lokunja i cesta prema Starom gradu.


Nakon odrađene rute sudionici eko akcije okrijepili su se sendvičima i voćem, a pozdravio ih je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić i paški župnik don Božo Barišić.

Zahvaljujemo ravnateljicama i profesorima Osnovne škole "Jurja Dalmatinca" i Srednje škole "Bartola Kašića" na izvrsnoj suradnji. Zahvala ide i Gradskom društvu Crvenog Križa Pag, ekipi iz outdoor tima koji su nam se pridružili i pomogli u organizaciji. Najveća zahvala ide našim prekrasnim mladim ljudima koji svojim doprinosom i sudjelovanjem na ovakvim događajima čine dobro za svoj grad.

Ante Fabijanić i Božo Barišić

Organizatorice Eko akcije Ana Bukša (direktorica Čistoće Pag) i Vesna Karavanić (direktorica Turističke zajednice Grada Paga) dodale su da su sretne i ponosne na mlade koji svojim primjerom pokazuju što znači voljeti svoj grad.


U ovoj akciji prikupljeno je preko 850 kilograma smeća koje su djelatnici Čistoće Pag zbrinuli na odlagalištu.

Galerija
cijela ekipa!, Foto: -/Eko Pag
 eko akcija "Za čisti Pag", Foto: -/Eko Pagza svijetliju budućnost, Foto: -/Eko Pag

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.