Hrvatski radio

Radio Split

13:54 / 21.06.2022.

Autor: Denis Šabić

Ivan Martić Ivica glazbeni gost Dražena Zečića...!

Ivan Martić Ivica

Ivan Martić Ivica

Foto: Denis Šabić / HRT radio Split

Ivan je glazbenik koji u svom radu gaji ljubav prema domoljubnoj pjesmi Hrvatske, Hrvatske Posavine te Bosne i Hercegovine. Čovjek je iz naroda, tako da ljude na svojim koncertima ne doživljava samo kao publiku, već i kao ljude koji vole istu glazbu, koju on uživa izvoditi. Slušaju ga sve generacije što je pokazatelj da svira i radi bezvremensku glazbu. S prijateljima glazbenicima, a povodom Svjetskog dana glazbe došao je u Split podržati dragog glazbenika Dražena Zečića na Žnjanu.

Ivan Martić Ivica

Ivan Martić Ivica

Foto: Denis Šabić / HRT Radio Split

Ivan sa svojim bendom iz sebe ima velik broj nastupa na raznim manifestacijama, na nekima i tradicionalno nastupa, što mu je posebno drago, jer mu je to potvrda su organizatori u publika zadovoljni njegovom pjesmom i izvedbom. Osim što nastupa na svim vrstama manifestacija, naravno gdje njegov glazbeni izričaj odgovara, Ivan radi i autorsku glazbu pa je tako imao zanimljive duete poput Zlatka Pejakovića, uskoro i još s nekima  ovog ljeta ...Očekuju ga brojni glazbeni izleti, ali i izvan granica Hrvatske ...

Intervju-Ivan Martić Ivica

Ivan Martić Ivica

Ivan Martić Ivica

Foto: Denis Šabić / HRT Radio Split

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.