Hrvatski radio

Radio Split

Tonči Huljić s novom pjesmom "Baci oko na mene"

24.05.2022.

13:09

Autor: Denis Šabić

Tonči Huljić

Tonči Huljić

Foto: Dnevnik / HRT

Iako je u posljednje vrijeme posvećen orkestralnoj glazbi i Pop Misi, uoči ljeta, Tonči Huljić s bendom Madre Badessa predstavlja novi singl – Baci oko na mene.

Tonći Huljić

Tonći Huljić

Foto: HRT / HRT

Iako je u posljednje vrijeme posvećen orkestralnoj glazbi i Pop Misi, uoči ljeta, Tonči Huljić s bendom Madre Badessa predstavlja novi singl – Baci oko na mene. Specifičnost pjesme je što kroz tipično ljubavnu pjesmu progovara univerzalnim jezikom ljubavi, te se i video uprizorenjem obraća svojoj unuci koja na svijet stiže ovo ljeto, i putuje kroz njihovu zajedničku budućnost. Povodom izlaska novog singla Tonći je za HRT Radio Split govorio o bandu Madre Badessa koji ga odmara od  njegovih  velikih glazbenih projekata, kako kaže inozemne vrijednosti. Sve manje ima vremena za prijatelje, telefoni zvone non stop, a život jako brzo prolazi, među ostalog govori svestrani glazbenik.


Intervju-Tonći Huljić

Tonči Huljić u spotu progovara na svoj tipičan autoironičan način, i to šaleći se na svoj račun, na račun svog zeta i unuke.


Tonći Huljić

Tonći Huljić

Foto: HRT / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.