Hrvatski radio

Radio Split

Doček Nove 2015. godine

30.12.2014.

20:00

Autor: Radio Split

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Splitski pjevači Zorica Kondža, Marijan Ban i Siniša Vuco nastupit će na splitskoj rivi na dočeku Nove 2015. godine. Tu veselicu u najluđoj noći već niz godina zaredom - pod pokroviteljstvom garda Splita - organizira tvrtka “Dalmacijakoncert” Tomislava Mrduljaša, ujedno i dugogodišnjeg direktora Splitskog festivala. Sve je spremno za veselicu, unatoč hladnoći - kaže Tomo Mrduljaš!

Prigodni programi priređuju se i na drugim gradskim lokacijama, a već u 15 sati - kao prethodnica - na Pjaci se dočekuje Nova godina. 

U hotelu Atrium doček je uz bend Face 2 Face, DJ Paju (Studio 54) i salsa plesače, a ciganski orkestar Dunavski Biseri i DJ čekaju u Arkadi. U klubu Judino drvo na Kopilici nastupaju DJ-evi Kid VA i BOCCA iz Voi'Sa kolektiva i DAVE BARROWS iz Zvuka ulice na gramofonima i playerima, a u klubu Lav pjeva Zlatko Pejaković.

Tradicijska prva novogodišnja izložba "Blizu vode, blizu mora/ Au Bord De L’Eau)", splitske fotografkinje i slikarice s pariškom adresom Jelene Remetin, otvara se u 00.15h, a prikazuje zabavne i originalne fotografije nastale uz morske plaže i jezerska kupališta diljem svijeta.

 

U hotelu Medena kod Trogira nastupa Mladen Grdović, na Kačićevu trgu u Makarskoj Jasmin Stavros, na Trgu sv. Stjepana u Hvaru rock grupa Prljavo kazalište.   

Grad Omiš organizira doček Nove godine na otvorenom u vremenu od 22.00 sata u srijedu do 4 sata 1. 1. 2015. Na Trgu sv. Mihovila - glazba uživo - grupa VOX BOX BAND, na Trgu dr. Franje Tuđmana – DJ Igor Gabrić i na Trgu Stjepana Radića – John van Thorn.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.