Hrvatski radio

Radio Split

"Gangster te voli" u kinima od 6. veljače

25.01.2014.

10:31

Autor: RS

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nedjeljo Babić "Gangster" iz Imotskog odlučio je pomoći očajnoj kineskoj udavači! Čujmo više u razgovoru Tihane Marović i Ivane Vukas iz našega Vikend programa!

Nediljko Babić ­ Gangster, vlasnik agencije "Nada" te udruge "Dalmatinski samac" za ljubavno posredništvo iz Imotskog ponudio je svoje usluge očajnoj kineskoj udavači Juan Liyuan koja pomoću reklamnih panoa u kineskom gradu Chendu traži muža. Nema razloga, kaže Nediljko, da svoje usluge ne proširi i na kinesko tržište jer u Hrvatskoj manjka djevojaka, a Kineskinje su fine žene. 

Imotski Amor Nediljko Babić spojio je i do oltara doveo 350 parova, sve s ciljem demografske obnove Hrvatske. Gangster je dosad usamljene hrvatske momke kojih je prema njegovim saznanjima u Hrvatskoj oko 103 tisuće viška u odnosu na nevjeste spajao sa ženama iz svih krajeva svijeta, a posebno dobre bilateralne ljubavne odnose uspostavio je s Ukrajinom. 

Babić već 29 godina spaja parove i dosad je posredovao u gotovo 350 brakova. O njemu je prošle godine snimljeni film Gangster te voli u režiji Nebojše Slijepčevića koji je obišao velik broj svjetskih i domaćih festivala, a na prošlom ZagrebDoxu je osvojio Nagradu publike.

Zanimljivo je da je spomenuti film pomogao spajanju jednog od protagonista koji je dugi niz godina tražio ženu s jednom s Njemicom. Ona je naime vidjela film na televiziji ZDF, zaljubila se i kontaktirala agenciju Nada te je zaljubljeni par već godinu dana u sretnoj vezi.

Ljubavna dokumentarna komedija Gangster te voli moći će se od 6. veljače moći pogledati u kinima diljem Hrvatske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.